Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

HONDA CR-Z αυτούσιο στην παραγωγή





Το υβριδικό coupe της ιαπωνικής φίρμας που υπόσχεται πολλά, θα ντεμπουταριστεί επίσημα στην έκθεση του Ντιτρόιτ που θα ανοίξει τις πύλες της τον ερχόμενο Ιανουάριο. Άκρως ενθαρρυντικό είναι το γεγονός πως ο εξωτερικός σχεδιασμός δεν θα διαφοροποιηθεί συγκριτικά με το πρωτότυπο μοντέλο.



Τάδε έφη ο Nobuki Ebisawa, ο γενικός διευθυντής σχεδιασμού της Honda σε παγκόσμιο επίπεδο στο πλαίσιο της έκθεσης του Τόκιο. Ο Ebisawa ανέφερε ότι το αυτοκίνητο παραγωγής θα διαθέτει τον ίδιο εξωτερικό σχεδιασμό με ελάχιστες διαφοροποιήσεις, συγκριτικά με το πρωτότυπο μοντέλο που είχαν την τύχη να θαυμάσουν οι επισκέπτες της εκθέσεως. Μικρές αλλαγές που απλά θα προσφέρουν καλύτερη αεροδυναμική και οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου στο δρόμο.
Επιπλέον όταν ρωτήθηκε για τον αν η ευμεγέθης γρίλια αποτελεί το νέο σήμα κατατεθέν της φίρμας, δήλωσε «πως το νέο αυτό τολμηρό πρόσωπο θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τις σπορ εκδόσεις της φίρμας». Όπως και να έχει πάντως, τώρα άπαντες έχουμε ακόμα έναν λόγο παραπάνω για να αναμένουμε εναγωνίως το CR-Z, μιας και οικολογικό θα είναι και με εξαιρετική εμφάνιση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Petrolheads of Greece's Fan Box

ShareThis