Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Δηλώσεις Felipe Massa για Fernando Alonso...





Να αποκλειστεί από το περσινό πρώτο νυχτερινό Grand Prix Σιγκαπούρης ο Fernando Alonso και να χάσει την πρώτη θέση του, ζήτησε ο Felipe Massa καθώς με αντίθετο αποτέλεσμα ο 28χρονος Βραζιλιάνος θα στεφόταν πρωταθλητής… όλα αυτά λίγο μετά την ανακοίνωση συνεργασίας τους την επόμενη σεζόν.

«Ότι συνέβη ήταν ληστεία αλλά παρατηρώντας τον αγώνα δεν έγινε τίποτα, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Δεν είναι σωστό» δήλωσε ο Felipe Massa σε βραζιλιάνικο τηλεοπτικό κανάλι.




«Η ληστεία άλλαξε την έκβαση του πρωταθλήματος και εγώ έχασα (τον τίτλο).» 



«Έχω δει στο ποδόσφαιρο πως ένας διαιτητής παίρνει χρήματα για κάποιο αγώνα και όλα τα ύποπτα αποτελέσματα ακυρώνονται.» 


«Στην Ιταλία η Juventus υποβιβάστηκε. Αλλά εδώ (στην F1) απλά έστειλαν τον Briatore σπίτι του. Δεν το καταλαβαίνω και δε νομίζω ότι είναι σωστό.» 


Ένας νέος πόλεμος ξεκινάει με τον Felipe Massa και τον «συνήθη ύποπτο» Fernando Alonso. Οι δύο πιλότοι πρόκειται να συνεργαστούν την επόμενη αγωνιστική σεζόν και να υπερασπιστούν το μονοθέσιο της Ferrari. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν συναγωνιστούν ή ανταγωνιστούν κάτι που μπορεί να προκαλέσει μεγάλη γκρίνια στη Scuderia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Petrolheads of Greece's Fan Box

ShareThis